Mick van Buren overhandigde tenue van Esbjerg fB

mick-van-buren-overhandigd-tenue-van-esbjerg-fb

Geplaatst op: 08-09-2013

In de rust van het competitieduel tussen Slikkerveer en Groeneweg overhandigde Mick van Buren zijn tenue van Esbjerg fB aan voorzitter Joop van Ettinger. Mick kent natuurlijk een vliegende start bij de ploeg uit het westen van Denemarken. Doordat zijn vliegtuig terug naar de Deense havenstad al weer in de middag vertrok, moest hij ook in allerijl weer vliegen en maakte het einde van de wedstrijd niet meer mee. Voorzitter Joop van Ettinger was vol trots op het tenue van Mick, dat in de bestuurskamer van Slikkerveer een mooi plekje zal gaan krijgen.

Mick heeft in de afgelopen wedstrijden in de Deense competitie al aan de lopende band gescoord en ook zelfs in de Europa League was hij trefzeker tegen AS Saint Etienne. Nu Esbjerg fB in de poulefase is aanbeland en het gaat opnemen tegen onder andere het Belgische Standaard Luik, zal hij in ieder geval daarbij ook supporters van Slikkerveer gaan aantreffen, die er met een inderhaast geregelde supporersbus naar toe zullen gaan. Uiteraard hopen we dat Mick ook dan weer tot scoren weet te komen.