Mick van Buren naar Esbjerg Forenede Boldklubber

mick-van-buren-naar-esbjerg-forenede-boldklubber

Geplaatst op: 03-06-2013

Oud-Slikkerveerder Mick van Buren is inmiddels in Denemarken aangekomen. Bij de Esbjerg Forenede Boldklubber oftewel Esbjerg fB ligt een 3-jarig contract te wachten op Mick, die afgelopen twee seizoenen uitkwam voor Excelsior en transfervrij was. Op de foto is te zien, dat de deal inmiddels gesloten zal gaan worden.

Bij Excelsior speelde hij in totaal 40 wedstrijden, waarin hij 13 keer tot scoren kwam. Bij de havenstad aan de westkust van Denemarken wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe contract. De eerste wedstrijd in de nieuwe competitie wacht al op 21 juli, een thuiswedstrijd tegen FC Nordsjaelland. Meteen een topper, want Esbjerg fB werd afgelopen competitie 4e en FC Nordsjaelland eindigde als 2e. Ook kan Mick zich hierdoor op gaan maken voor Europees voetbal.

Uiteraard wenst heel Slikkerveer Mick veel succes toe in Denemarken.

Mick hier nog in het tenue van Excelsior.