Mick van Buren kampioen van Tsjechië

Geplaatst op: 28-05-2017

Slikkerveerder Mick van Buren is met zijn ploeg Slavia Praag voor de vierde keer in de clubhistorie kampioen geworden van Tsjechië. Slavia Praag werd in 2009 voor het laatst landskampioen.

In eigen huis won Slavia afgelopen zaterdag met 4-0 van Brno. Onder toeziend oog van onder meer zijn ouders zag Mick heel de wedstrijd vanaf de bank hoe zijn ploeg zich op de slotdag gemakkelijk naar het kampioenschap speelde. Nadat Slavia de beker in ontvangst mocht nemen, werden de spelers en begeleiding ook per busrit door Praag gehuldigd.

Mick scoorde dit seizoen 3 doelpunten in de bekerronde. In de competitie speelde hij 10 wedstrijden, waarin hij niet wist te scoren.

Sv Slikkerveer feliciteert Mick met het eerste kampioenschap in zijn profcarriere en wenst hem een prachtig en sportief volgend seizoen toe!