Let op: Voetbalschool Slikkerveer start vrijdag 26 mei om 18.30 uur. --||-- Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Mick van Buren even terug op de club

mick-van-buren-even-terug-op-de-club

Geplaatst op: 29-03-2017

Afgelopen zondag 26 maart 2017 was profvoetballer en oud-Slikkerveerder Mick van Buren even terug op de club. Het was natuurlijk interland-weekend en daarom kon hij even komen kijken bij zijn oude kameraden, die met 1-0 wonnen van Hermes DVS. Aan voorzitter Joop van Ettinger werd meteen het nieuwe tenue van Mick bij Slavia Praag overhandigd voor een mooi plekje in het clubhuis.

Sinds deze zomer komt Mick uit voor het Tsjechische Slavia Praag, dat op de tweede plaats van de ranglijst staat op slechts 1 puntje van FC Viktoria Pilsen.

Op vrijdag 17 februari 2017 was bij de NOS onze Mick van Buren te zien met de zogenaamde 'player cam' vanuit het Tsjechische Praag. Neem een kijkje in de kleedkamer en het dagelijkse leven van een profvoetballer, die tot en met de B'tjes bij ons op het eigen sportpark zijn wedstrijden speelde.

Voor het filmpje: Klik hier