Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Meiden van Slikkerveer speelden met Hemelvaart Internationaal | sv Slikkerveer
Let op: Donderdag 20 februari 20.00 uur: Slikkerveer - Barendrecht (oefenwedstrijd)

Meiden van Slikkerveer speelden met Hemelvaart Internationaal

1-0

Geplaatst op: 28-05-2017

In het afgelopen Hemelvaartweekend speelden de meiden van Slikkerveer mee aan het toernooi de “Brabant Girls Cup” bij OJC Rosmalen. Tijdens dit 2-daags toernooi speelden de meiden tegen meidenteams uit Duitsland, Denemarken, Frankrijk en zelfs uit Saudi-Arabië, dat laatste is natuurlijk best indrukwekkend. Onze pittige meiden kwamen helaas net iets te kort om mee te dingen naar de prijzen. De speelsters van de buitenlandse teams zijn niet alleen fysiek sterker, maar zijn ook “gehaaider”.  Uiteindelijk blijft het spelen tegen buitenlandse teams een aparte ervaring en dat zal hun altijd bij blijven.

Natuurlijk speelde de hoge temperaturen ook parten, maar de meiden hebben onderling een geweldige tijd gehad, waarbij ook werd genoten van de accommodatie “Zonnewende” te Sint-Michielsgestel waar we met ons team logeerden.

Uiteraard wil ik alle ouders bedanken die hebben meegeholpen met het voetbalkamp en het tot een succes hebben gemaakt.  Zonder jullie is dit niet mogelijk.

Tot slot natuurlijk de oproep aan alle supporters om de MO15-1 (MC1) te komen aanmoedigen op zaterdag 10 juni 2017 om 11.00 uur, want dan wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld op het eigen Reijerpark. Bij een gelijkspel kan het kampioenschap gevierd worden. Komt dat zien !! 

Robert Korteweg
Trainer sv Slikkerveer MO15Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x