Let op: Maandag 11-12-2017: Alle trainingen zijn afgelast voor de maandag.

Meiden Slikkerveer naar ADO Den Haag - Ajax vrouwen

Geplaatst op: 11-10-2015

Afgelopen week hebben de meisjes van de B en C deelgenomen aan een actie van de vrouwenafdeling van ADO Den Haag. Er moesten posters bij SV Slikkerveer komen te hangen. Daarna moesten de meiden met de posters op de foto. In de kleedkamer maakten we twee leuke foto's. Als de posters leuk en goed waren bevonden dan konden ze 100 gratis kaarten krijgen voor een wedstrijd. De foto's werden goedgekeurd en de meiden afdeling van SV Slikkerveer gaat nu op 15 april 2016 naar de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax.

De meiden afdeling van Slikkerveer is op dit moment groeiende maar we kunnen nog altijd meisjes toevoegen. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en hou je van voetbal meld je dan aan en ga ook met ons mee naar de bovengenoemde wedstrijd. Meld je aan bij Angelique Smits Schouten via email: coordm@svslikkerveer.nl