Let op: Teamfoto's: Zaterdag 18-11-2017 - 14.45 uur JO15-2 + Zondag 19-11-2017 - 09.45 uur VE1

Meiden MC1 (MO15-1) eindelijk ook kampioen

Bekijk alle foto's van: 2017-06-10 Slikkerveer MC1- Excelsior M MC1>

Geplaatst op: 10-06-2017

Tot en met zaterdag 10 juni moesten de meiden van MC1 (MO15-1) wachten om hun laatste competitiewedstrijd te kunnen spelen. Op het eigen Reijerpark werd aangetreden tegen Excelsior Maassluis MC1, dat een hele snelle en behendige spits in de voorhoede had staan. Gelukkig wisten de meiden in de eerste helft al een flinke 3-0 voorsprong te maken. In de tweede helft werd het uiteindelijk 6-2. Veel doelpunten voor het in grote getallen aanwezige publiek, dat ook nog eens met fakkels en bloemen voor een geweldige sfeer zorgden. Toen scheidsrechter Ploos van Amstel voor het einde van de wedstrijd blies kon het feest beginnen. Eerst op het veld, waarbij de kampioenschaal werd uitgereikt door jeugdvoorzitter Wim Schouten en later in de kantine waar een eigen ladies-dj voor de plaatjes zorgde.

De speelsters zijn: Isa Verwaal, Anne Thijssen, Ayla Umarella, Felice Busropan, Iris IJsselstein, Jo Lynn de Wit, Luna Korteweg, Ruth 't Hart, Nazli Sucu, Demi van der Graaf, Haley kalou, Roxy Loeff, Sanne Tump, Nienke Lodder, Yasmin Sucu, Judy Margaretha en Nikita Marges. De trainers zijn Robert Korteweg, Evert de Wit en Eva van Buuren en assistent-scheidsrechter is Pieter IJsselstein.