Let op: Zondag 8 december 2019: 14.00 uur Slikkerveer 1 - HOV/DJSCR 1

meiden-ma1-buigen-achterstand-om-in-4-2-winst
Bekijk alle foto's van: 2019-11-23 Slikkerveer MA1 - NSVV MA1>

Geplaatst op: 27-11-2019

Op een droge zaterdagmiddag traden de meiden van Slikkerveer aan tegen de meiden uit Numansdorp van de plaatselijke voetbalvereniging NSVV.

De eerste helft waarin de dames van Slikkerveer veel balbezit hadden en dit vaak ook in uiting kwam tot grote kansen, wisten zij deze helaas niet te verzilveren. Door 2 geniepige uitvallen van de tegenpartij keken de meiden uiteindelijk tegen een 0-2 achterstand aan. Tegen het einde van de 1e helft, waarin weer veel 100% kansen ontstonden, werd uiteindelijk vlak voor rust de aansluitingstreffer gemaakt door Felice en gingen we met een 1-2 ruststand aan de thee.
Na rust kwamen de meiden een stuk beter uit de kleedkamer en stond de 2-2 al snel op het bord door een prachtig afstandsschot van Jasmin.

Qua spelbeeld was er wel het een en ander veranderd daar het de 2e helft er allemaal een stuk verzorgder uitzag waardoor niet veel later de 3-2 viel na een prachtig schot in de bovenhoek van Jasmijn.
Door deze 2 snelle treffers werd de achterstand al heel snel omgebogen in een voorsprong. Uiteindelijk kwam ook de 4-2 nog op het bord door een ietwat makkelijk gegeven strafschop die koelbloedig ingeschoten werd wederom door Jasmijn.
Uiteindelijk kwamen de dames van NSVV deze doelpunten niet meer te boven en werd deze wedstrijd na een goeie 2e helft uiteindelijk toch nog makkelijk over de streep getrokken door de formatie van Mehdi.

Door deze overwinning blijft het gat met de nummer 1 (DVV'09) 2 punten.