Meedoen aan het Nederlands Techniek Kampioenschap-voetbal

meedoen-aan-het-nederlands-techniek-kampioenschap-voetbal

Geplaatst op: 02-10-2014

Beste voetballer(ster) / ouder(s),

Doe jij ook mee aan de voorronden van het Nederlands Techniek Kampioenschap-voetbal, die ook bij onze buurvereniging RVVH worden georganiseerd op maandag 20 oktober 2014. Deze fantastische dag kost €39,95. Zo krijg je voor dit bedrag een voetbal mee naar huis, een supermooi azuurblauw voetbalshirt én een speciaal ontworpen medaille + het jeugdvoetbalmagazine GOAL. Maar ook een computerprogramma waarmee jij je eigen voetbaltrainingen kunt maken én spelen + een Moves & Skill-diploma als bewijs van deelname. Als klap op de vuurpijl beoordelen we iedere deelnemer op zijn of haar voetbalkwaliteiten middels het Individueel Prestatie Rapport (IPR). Zo worden je vorderingen inzichtelijk.

Wel 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland doen hier aan mee! Het is dan ook het grootste voetbalevent van Nederland. Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij spelers van wereldklasse.

Alle jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar worden tussen 09.00 – 15.30 uur verwelkomt en worden vervolgens getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleidde (eigen club) trainers. Deze afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Het is voor ieder niveau, zowel jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes. Het is een fantastische voetbaldag met héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is iedereen direct al een winnaar. Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur gratis aangeboden.

Boven al deze extra’s krijgt de deelnemende club van Sportpartners een gratis techniek-voetbalopleiding aangeboden voor al haar trainers. Dus een theorie én praktijkopleiding, inclusief een trainersdiploma én een herkenbare outfit voor alle clubtrainers die bij dit kampioenschap op de velden staan. Alle locatiewinnaars in haar/zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen. Daar strijden zij om de titel ‘wie is de beste techniekspeler van Nederland”. Dus: train, speel en gedraag je als een fijne voetballer op het Nederlandse Techniek Kampioenschap-voetbal bij ons op de club/vereniging.

Klik op www.sportpartners.nl of op www.moves-skills.nl voor alle relevante informatie.

Wij zien je graag verschijnen!