Medewerkersavond op vrijdag 3 juli 2015 vanaf 20.30 uur

medewerkersavond-op-vrijdag-3-juli-2015

Geplaatst op: 30-06-2015

Graag willen we onze vrijwilligers uit alle geledingen van de club bedanken voor hun werk voor de vereniging in het afgelopen seizoen in welke vorm dan ook. Om deze dank te onderstrepen willen we op vrijdag 3 juli 2015 vanaf 20:30 uur (ipv. 19.30 uur ivm. de warmte) in de kantine Sliknest onze traditionele Medewerkersavond houden. U als vrijwilliger wordt daarvoor van harte uitgenodigd om die avond onze gast te zijn. Het afgelopen seizoen is mede door uw belangeloze inzet vereniging breed opnieuw een groot succes geweest.

Tevens worden de winnaars in het zonnetje gezet van de verschillende categorien. Sportploeg van het Jaar is geworden Slikkerveer 5. Voetballer van het Jaar is Romano Niamut. Talent van het Jaar is Delano Zeij. Vrijwilliger van het Jaar is Willem Verbaas.

Onder het genot van een hapje en drankje willen we dat seizoen in een gezellig samenzijn met u afsluiten. Wij zien er naar uit u op deze avond te kunnen begroeten. Komt allen.

Het bestuur van s.v. Slikkerveer,
voorzitter Joop van Ettinger