Marcel Kerssies overleden

marcel-kerssies-overleden

Geplaatst op: 11-07-2015

Op vrijdag 10 juli 2015 is ons bestuurslid, wedstrijdsecretaris junioren, maar bovenal onze sportvriend Marcel Kerssies veel te vroeg overleden. Marcel is, na een kort ziekbed, slechts 46 jaar geworden. Marcel was Slikkerveerder in hart en nieren en een kanjer voor onze vereniging.

Het bestuur van sv Slikkerveer wenst de familie van Marcel, met name zijn vrouw Anne, zeer veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies.

De herdenkingsdienst vindt plaats op woensdagmiddag 15 juli om 13:00 uur in gebouw De Levensbron aan de Jan Luykenstraat 10, 2985 BV in Ridderkerk. Rondom deze dienst is er de mogelijkheid een donatie te doen aan het KWF. Na afloop van de dienst zal Marcel in besloten kring worden gecremeerd.

Hieronder treft u de rouwkaart aan: