Macron nieuwe kledingmerk Slikkerveer

Geplaatst op: 19-05-2016

Slikkerveer heeft in het Italiaanse Macron een nieuwe kledingsponsor gevonden. Beide partijen tekenden in de rust van de wedstrijd Slikkerveer - Spartaan '20 een overeenkomst met een looptijd van 6 seizoenen.

Macron is in Nederland al sponsor van o.a. Vitesse en in buitenland worden o.a. Lazio Roma, Napoli en Crystal Palace gekleed door het merk uit Bologna. Slikkerveer is verheugd met de meerjarige samenwerking. "Macron staat bekend als een kwalitatief hoogwaardig merk met daarachter een professionele organisatie", stelt voorzitter Joop van Ettinger. Zowel het bestuur als enkele selectiespelers zijn betrokken geweest bij het ontwerp van het nieuwe shirt. Het nieuwe thuis- en uitshirt en de overige collectie worden spoedig gepresenteerd.

"We zijn trots op de aanstaande samenwerking met Slikkerveer. Slikkerveer is een prachtige club met een geweldige reputatie in de regio." stelt Dennis van der Gijp, commercieel directeur van Macron Nederland. Bij de ondertekening waren Gianluca Pavanello (Algemeen directeur Macron) en Carlo Pelloni (Financieel directeur Macron) ook aanwezig. Zij waren toevalligerwijs in het land en wilden graag bij de ondertekening aanwezig zijn. Een dag eerder waren zij overigens aanwezig bij Stoke City – West Ham United, daar zij ook kledingsponsor zijn van eerstgenoemde.

Belangrijke mededeling voor leiders/trainers/aanvoerders en sponsoren van teams: mochten jullie voor volgend seizoen al nieuwe tenues willen bestellen, meld je dan zo spoedig mogelijk bij Cees-Jan Crezée en/of Dennis Bothoff via cz@svslikkerveer.nl om zeker te zijn dat er bij de start van het nieuwe seizoen al in het nieuwe tenue gespeeld kan worden.