Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Loting Ridderkerk Toernooi | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Loting Ridderkerk Toernooi

loting-ridderkerk-toernooi1

Geplaatst op: 04-03-2020

Op woensdag 4 maart werd de loting verricht voor het komende Ridderkerk Toernooi, dat wordt gespeeld op het terrein van Slikkerveer. Met een ludieke actie, namelijk het kapot maken van ballonnen kwam de loting tot stand, die de volgende wedstrijden opleverden:

Dinsdag 11 augustus 2020: 20.00 uur Bolnes - Rijsoord
Woensdag 12 augustus 2020: 20.00 uur Slikkerveer - RVVH

De finalewedstrijden worden gespeeld op zaterdag 15 augustus.
12.00 uur wedstrijd om 3e/4e plaats
14.30 uur finale.

Foto v.l.n.r.: Michel Legerstee (sv Bolnes), Ramon de Borst (vv Rijsoord), Lydia van Loon (vv Rijsoord), Casper Westerveld (Sport Service Ridderkerk), Rinus Hitzert (S.V. Slikkerveer) en Hennie van der Sluis (RVVH).