Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Laatste training en YIP’s Oliebollentoernooi

Geplaatst op: 17-11-2017

Laatste-Training 2017

De traditionele laatste trainingsavond van de Ongeintreseerden senioren,  donderdag 21/12/2017 wordt een gezamelijke met selekties senioren 1,2,3. Aanvang 19:00 uur .

Na afloop is er gelegenheid tot evolueren, anaalliseren, De derde helft, stichting correlatie, een blokkie kaas, oliebollie, worss en/of een cocomel, een glaasje water?

Tevens een verzoek om uw inschrijving voor het Goedevoornemens-toernooi ( Yip,s Olieboltoernooi) dd. Zondag 07/01/2018 te doen.

Geldt natuurlijk ook voor de J0-19-spelers.

Heren aanvoerders , spelers  a.u.b. Opgeven voor 21 Dec bij het wedstrijdsecretarisen. Zodat wij de gezelligheidsteams kunnen samenstellen
Michael , Jan , Gilles.

Sportgroentes en totsinas