Let op: Zaterdag 22 september Teamfoto's F7, F9, D5, B1, B2 en M017. Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Laatste thuiswedstrijd Slikkerveer 1 dit seizoen

Geplaatst op: 19-05-2018

Zondag 20 mei speelt Slikkerveer 1 haar laatste thuiswedstrijd dit seizoen. Op de ranglijst heeft het nog een theoretische kans om de nacompetitie te bereiken, maar dan zal de laatste twee duels gewonnen dienen te worden en mag XerxesDZB geen puntje meer behalen. Komt allen supporteren bij dit duel, dat gespeeld wordt op ons eigen sportpark Het Reijerpark. In de afgelopen week zijn er op het sportpark weer flinke werkzaamheden uitgevoerd, waarmee het hekwerk, na de fikse storm van februari, weer helemaal vervangen is.

De wedstrijdbal van de wedstrijd Slikkerveer - CVV Zwervers wordt gesponsord door MLFacility uit Capelle aan den IJssel.