Laatste informatie over Excelsior - Heracles Almelo

Geplaatst op: 04-04-2016

Aanstaande zaterdag, 9 april, is het zover. Dan gaan de D-, E- en F-afdelingen naar de Eredivisiewedstrijd Excelsior – Heracles Almelo. Iedereen die zich heeft opgegeven moet om 16.30 uur aanwezig zijn op de parkeerplaats en zich melden bij zijn leider/trainer.

Iedereen moet op tijd aanwezig zijn, want de bussen wachten niet. Zowel voor-, tijdens- als na de wedstrijd moet elk team met zijn begeleider bij elkaar blijven.

Na de wedstrijd wachten we nog een kwartier in het stadion, totdat de rest van het stadion leeg is, zodat wij een goed overzicht hebben dat iedereen mee teruggaat. Per team en onder begeleiding van je trainer/leider gaan we weer naar dan de gereedstaande bussen. De bussen zullen ons naar het Reijerpark rijden waar we om ongeveer om 21.00 uur zullen arriveren.

Let op: elk kind moet opgehaald worden door een ouder of verzorger!