Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Komische Crazy Kerst Bingo bij sv Slikkerveer | sv Slikkerveer
Let op: Vrijdag 28 juni 2019: 19.30 uur Medewerkersavond

Komische Crazy Kerst Bingo bij sv Slikkerveer

komische-crazy-kerst-bingo-bij-sv-slikkerveer

Geplaatst op: 10-12-2018

De kantine van sv Slikkerveer wordt op vrijdagavond 21 december omgetoverd voor de Crazy Kerst Bingo. Dit is zeker geen doorsnee bingoavond. De Crazy Kerst Bingo is een spektakel dat op carnavalsachtige manier gevierd wordt met comedy, lekkere liedjes en losse heupen. De feestavond wordt gepresenteerd door Johnny Talento, wat een belevenis op zichzelf is.

Dankzij sponsors Paviljoen Struis, Kippie, Bregje, La Cubanita, Slagerij Theo Barten, Glamstore, Boeketspecialiste Chantal en Greek Family zijn er prachtige prijzen te winnen. De absolute hoofdprijs is er zeker één om naar uit te kijken. In de kantine van sv Slikkerveer gaan de verhalen rond dat sommigen al bezig zijn met het trainen voor deze knalprijs en uitvoerig het winkelplan van Albert Heijn Dillenburgplein aan het bestuderen zijn.

Albert Heijn Dillenburgplein - ook subsponsor van de vereniging - heeft voor de bingokampioen een cheque in het verschiet gesteld waarmee één minuut gratis gewinkeld wordt. Winkeleigenaar Remco Heeren vertelt: “Ik vind het fantastisch hoe sv Slikkerveer zich inzet voor haar leden en dat verbondenheid zo belangrijk voor hen is. Omdat diezelfde gedachte ook hier in de supermarkt aanwezig is, wil ik graag deze prijs ter beschikking stellen”.

De aanvang van Crazy Kerst Bingo is om 20.00 uur en de bingo start om 20.45 uur. Kaarten zijn voor € 10,- te koop in de kantine. Ook-niet leden zijn uiteraard welkom.

Zo te zien op de foto hebben Remco Heeren van Albert Heijn Dillenburgplein en Jeroen Capelle van sv Slikkerveer er al hartstikke veel zin in.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x