Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Kees Spilt overleden | sv Slikkerveer

Kees Spilt overleden

Geplaatst op: 03-10-2018

Op zondag 30 september 2018 is ons lid Kees Spilt overleden op 73-jarige leeftijd overleden.

09-05-1945 - 30-09-2018

De afscheidsbijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 5 oktober om 09.45 uur in de aula van het rouwcentrum aan de Lagendijk 114.

Aansluitend wordt Kees begeleid naar zijn laatste rustplaats.

Kees was opnieuw lid geworden vanaf 01-07-1980 (38 jaar geleden) en verbleef de laatste dagen in de Riederborgh.

Kees speelde in alle jeugdelftallen en ook in de lagere senior en veteranen elftallen, maakte alle buitenlandse reizen mee van zowel de jeugd als veteranen en was vaste supporter van ons 1e elftal, zolang dit nog mogelijk was ivm. zijn ziekte. Daarnaast was Kees scheidsrechter voor onze club, een goeie ouderwertse spits, die ongeloofelijk hard kon schieten.