Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

KEEPERSPROMOTIEDAG op 2 mei 2014 bij vv Nieuw Lekkerland

keeperspromotiedag-op-2-mei-2014-bij-vv-nieuw-lekkerland

Geplaatst op: 28-01-2014

Na de leuke, leerzame en vooral gezellige keepersdagen in 2012 en 2013 organiseert vv Nieuw-lekkerland op vrijdag 2 mei 2014 opnieuw in samenwerking met Frans Hoek sports een keeperspromotiedag. De ochtend bestaat uit diverse trainingen in kleine groepjes/poule's om de keepers nog beter te ontwikkelen. Na de lunch gaan de keepers verder met een aantal oefeningen in wedstrijdverband. Waarna aan het einde van de dag via de diverse poule's, uiteindelijk uit iedere leeftijdsgroep een winnaar komt. Naast alle finale-winnaars in elke leeftijdscategorie, kwalificeren alle nummers 1 en 2 van elke poule en alle deelnemende meisjes, zich ook voor de landelijke keepersdag waar zij strijden voor de titel Beste Keeper van Nederland in hun leeftijdscategorie.

Sinds een 1,5 jaar beschikt vv Nieuw Lekkerland over een geheel nieuwe accommodatie met 2 kunstgrasvelden en kan de dag door toeschouwers gevolgd worden vanuit de kantine en vanaf de tribune.  Wellicht zijn er binnen uw vereniging keepers die zin hebben om op een leuke en sportieve manier tegen andere keepers te “strijden” om zo hun keeperskwaliteiten te testen. Naast keepers mogen natuurlijk ook veldspelers zich inschrijven voor deze dag, die de kneepjes van het keepen willen leren. Ervaring leert dat er in die groep ook aardig wat talentjes zitten. Wie weet komt uiteindelijk de beste keeper van Nederland uit uw vereniging! De kosten voor de gehele dag incl lunch en t shirt zijn € 19,90 per deelnemer. Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar keepersdag.lekkerland@hotmail.com

Bekijk hier de posterSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x