Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Kantinevoorraad naar FoodCompany Ridderkerk | sv Slikkerveer

Kantinevoorraad naar FoodCompany Ridderkerk

kantinevoorraad-naar-foodcompany-ridderkerk

Geplaatst op: 08-05-2020

Nu de corona-crisis ervoor zorgt dat de kantine pas zeer waarschijnlijk vanaf 1 september weer open mag is de kantinevoorraad bekeken op houdbaarheidsdatum.
,,In het bestuur hebben we daar meteen al een besluit over genomen. Als we niet langer open mogen, dan kunnen we de niet houdbare voorraad beter weggeven aan degene die het het hardste nodig hebben in deze onzekere tijden. De FoodCompany Ridderkerk heeft vandaag al een flinke hoeveelheid van deze voorraad meegenomen voor hun clienten. Slikkerveer is altijd zeer maatschappelijke betrokken en dat laten we hiermee ook weer eens zien'', vertelt penningmeester Martijn Verbaas.
Samen met Bas van der Padt werd de voorraad op het parkeerterrein voor het clubhuis opgehaald door de FoodCompany Ridderkerk.
,,We zijn er super blij mee, want bijvoorbeeld producten als frisdranken of chips dat krijgen we normaal gesproken niet veel, zodat wij de mensen hiermee ook weer eens wat anders kunnen bieden'', geeft chauffeur en 'corona-vrijwilliger' Jilles Soffree van de FoodCompany Ridderkerk aan.
   .