Let op: Ieder die op de foto is gezet voor de voetbalplaatjesactie heeft een eigen stickerboek op naam; op te halen in het clubgebouw op trainingstijden

Jubileumchocolade voor jeugdactiviteiten in de verkoop

jubileumchocolade-voor-jeugdactiviteiten-in-de-verkoop

Geplaatst op: 17-05-2020

Het jubileumseizoen staat voor de deur. Door heel dat seizoen organiseren wij veel activiteiten voor onze bloeiende jeugdafdeling. Om deze feest-, spel- en sportactiviteiten te financieren is in samenwerking met chocolade atelier Van Noppen een sponsoractie gestart.

Met het kopen van een jubileumpakket van 4 chocoladerepen steunt u deze jeugdactiviteiten voor kabouters tot A-junioren. Het pakket kost €10,-, een bijdrage waarmee u de jeugd en vereniging enorm helpt. U kunt zelf combineren met melk en pure repen.

Het Ridderkerkse chocolade atelier Van Noppen maakt niet zomaar chocolade. Eerder dit jaar vestigde zij een wereldrecord met de grootste chocoladereep ter wereld. En dat met een kwaliteit om je vingers bij af te likken.

U hoeft geen bestelling te plaatsen. Gelet op de RIVM-maatregelen kunt u de chocolade op de volgende tijden afhalen:

• Vrijdag 22 mei van 12.00 - 16.00 uur
  • Zaterdag 23 mei van 09.00 - 14.00 uur (tijdens de trainingen)
  • Zaterdag 30 mei van 09.00 - 14.00 uur (tijdens de trainingen)

Daarbij geldt:

• Betaal zo veel als mogelijk met PIN
  • Handhaaf de 1.5 meter regel
  • Maximaal 1 persoon tegelijk in de kantine; wacht rustig in een rij op het balkon
  • Blijf niet hangen op het sportpark en volg de looplijnen