Jubileumboek nu verkrijgbaar!

Geplaatst op: 12-10-2020

Op 7 oktober is het 100-jarige jubileumboek van Slikkerveer uitgekomen. Voorzitter van de jubileumcommissie William Rijsdijk overhandigde het ruim 200 pagina’s tellende boek ‘Even fel als in ’t begin’  als eerste aan erelid en clubarchivaris Gerard Hagendijk.

Talloze sponsors hebben er voor gezorgd dat alle leden gratis van 12 oktober tot en met 6 november het unieke boekwerk - ter waarde van € 20 - kunnen ophalen bij het clubgebouw. Mocht u Slikkerveer toch financieel tegemoet willen komen, dan kunt u de vereniging helpen door bijvoorbeeld het Kaapse Kerels jubileumpakket (€ 15) of de chocoladerepenuitgave met Van Noppen (€ 2,50 per reep) te kopen. Let op: om de administratie op orde te houden, is het boek is enkel persoonlijk af te halen door het lid zelf. Afhalen kan op de volgende tijden:

• Voor de jeugd: maandagavond van 18.00 - 20.00
  • Voor volwassenen: donderdagavond van 18.00 - 20.30 (clubgebouw enkel geopend voor afhalen jubileumboek)

Uiteraard kunnen leden bij het ophalen ook een extra exemplaar kopen.

Niet-leden
Ook voor niet-leden is het boek voor € 20 te koop. Plaats hier een bestelling die op vooraf aangegeven tijden is op te halen bij het clubgebouw.