Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Jubilarissen gehuldigd op Nieuwjaarsreceptie | sv Slikkerveer

Jubilarissen gehuldigd op Nieuwjaarsreceptie

1-0

Geplaatst op: 03-01-2020

Op de Nieuwjaarsreceptie van Slikkerveer, die werd gehouden op donderdag 2 januari 2020, werden traditiegetrouw ook de jubilarissen van de club gehuldigd. Vice-voorzitter Rinus Hitzert, die de zieke voorzitter Joop van Ettinger verving blikt eerst terug op het afgelopen jaar en keek in zijn toespraak uiteraard ook volop vooruit, want dit jaar bestaat Slikkerveer 100 jaar en dat is uiteraard wel een zeer bijzonder jaar. Ook werden de jubilarissen, die aanwezig waren in het zonnetje gezet. Als eerste werd Patrick Werkhoven gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Rien van de Beek was 50 jaar lid en Flip Bode was een verhaal apart zo bleek, want hij zou oorspronkelijk gehuldigd worden voor zijn 25 jarig lidmaartschap, maar in de papieren boeken was terug te vinden, dat dit al flink langer was, namelijk volgend jaar al 60 jaar. Vooruitlopend daarop werd Flip alvast daarmee in het zonnetje gezet. 

De jubilarissen die helaas niet bij de Nieuwjaarsreceptie aanwezig konden zijn, zijn: 50 jaar lid: Albert van Velzen en Hugo de Vries, 40 jaar lid: Ron Noorlander, 25 jaar lid: Willem van der Steen. Deze jubilarissen worden op een later moment alsnog gehuldigd.

Ook mocht Gerard Hagendijk nog een cheque van € 2500,- overhandigen namens de Club van 50 voor de Jeugdafdeling.
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x