Jubilarissen gehuldigd op de algemene ledenvergadering

1-0

Geplaatst op: 20-06-2021

Afgelopen vrijdag 18 juni 2021 werd een dubbele Algemene Ledenvergadering gehouden, omdat de najaarsvergadering vanwege corona destijds niet door kon gaan. 

Voorzitter Rinus Hitzert gaf aan weer blij te zijn dat, nu er weer meer versoepelingen aan zitten te komen, eindelijk ook eens gevoetbald kan worden door de senioren, maar bovenal was hij blij om het deel van de leden dat aanwezig was, weer eens te zien en te spreken. 

Tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering voor de pauze werd teruggeblikt op het seizoen 2019/2020. In de tweede Algemene Ledenvergadering werd vooruit gekeken naar het komende seizoen, waarbij met name zeer veel groot onderhoud op de vereniging afkomt. Niet alleen de problemen met de boilers en cv-installatie eisen veel aandacht op, maar ook het hout aan de buitenzijde van de kantine zal een opknapbeurt moeten krijgen. Ook alle geplande activiteiten voor het ''uitgestelde'' eeuwfeest komen steeds dichter bij. William Rijsdijk, voorzitter van de Jubileumcommissie, verwacht een geweldige week aan activiteiten rond 7 oktober te kunnen organiseren. Voorzitter Rinus Hitzert verwelkomde tevens twee nieuwe bestuursleden, namelijk Wesley Bosman (Commerciele Zaken) en Kevin Birahij (Jeugdzaken). Afscheid werd genomen van Ruud Naaijkens, die na 22 jaar bestuurslid te zijn geweest, zijn portefeuille Voetbaltechnische Zaken binnen het bestuur overdraagt aan Steven van Dongen. 

Tot slot werden ook nog meerdere jubilarissen in het zonnetje gezet door voorzitter Rinus Hitzert. Aanwezig waren: Truus Noorlander, Guido Revet en Stefan van Buuren (allen 25 jaar lid). Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn, zoals Jan Pool (70 jaar lid) en Jan Meesters (40 jaar lid), die vanwege de gezondheid er niet bij konden zijn. Vanaf deze plaats wordt hen beterschap gewenst. Ook konden helaas niet aanwezig zijn de jubilarissen Jan Kuiper, Jeffrey Maris en Ernst Both (allen 25 jaar lid). 


    Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x