Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Jubilaris Wim Rijsdijk gehuldigd

1-0

Geplaatst op: 11-01-2015

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van sv Slikkerveer werd jubilaris Wim Rijsdijk in het zonnetje gezet door voorzitter Joop van Ettinger vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van de vereniging. Wim was daarmee ook de enige jubilaris van dit jaar en werd samen met zijn vrouw Elly in de bloemetjes gezet. Daarnaast stond de speech van voorzitter Joop van Ettinger vooral in het teken van een korte terugblik op 2014 en werd vooruit gekeken naar 2015, waarin niet alleen het eerste elftal het goed doet, met een vijfde plaats op de ranglijst op dit moment, maar met name voor een flink aantal seniorenteams een mogelijk kampioenschap in de lucht hangt. ,,Dat moet minimaal goed zijn voor een paar leuke feestjes aan het einde van het seizoen´´, hoopt Van Ettinger.

Daarnaast werd ook nog afscheid genomen van Gerard Hagendijk als jarenlang lid van de kascommissie, maar verraste deze Joop van Ettinger op zijn beurt weer met een cheque van € 2500,- voor de jeugdafdeling namens de Club van 50.  Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x