Let op: Zaterdag 22 september Teamfoto's F7, F9, D5, B1, B2 en M017. Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Jordy Buijs tekent bij V-Varen Nagasaki in Japan

Geplaatst op: 10-07-2018

Oud-Slikkerveerder Jordy Buijs heeft een nieuwe club en niet zomaar eentje. Deze week tekende hij in de hoogste divisie van Japan bij V-Varen Nagasaki.
Voor degene die het Japans machtig zijn: Klik hier

De centrumverdediger heeft in Japan een contract voor anderhalf seizoen ondertekend bij V-Varen Nagasaki, de huidige nummer vijftien van de J-League. De 29-jarige Buijs speelde de afgelopen anderhalf voor de Australische topclub Sydney FC  en pakte daar in totaal 4 prijzen in 1,5 jaar tijd. Daarvoor speelde hij even in Roemenie en in Nederland werd hij opgeleid bij Feyenoord en speelde eredivisie bij De Graafschap, NAC Breda, SC Heerenveen en Roda JC Kerkrade.