Let op: Zaterdag 10.00 uur: ben jij er ook bij op de onderhoudsdag? Samen staan we sterk!

Jordy Buijs tekent bij Heerenveen

Geplaatst op: 02-06-2014

Oud-Slikkerveer voetballer Jordy Buijs vervolgt zijn profloopbaan bij SC Heerenveen. De 25-jarige verdediger tekende daar afgelopen maandag 3 juni 2014 bij de Friese club een contract voor twee seizoenen. De voormalig speler van Feyenoord en De Graafschap verlaat NAC Breda transfervrij en legde een nieuwe aanbieding voor drie seizoenen naast zich neer.

De geboren Ridderkerker stond in het seizoen 2007-2008 onder contract bij Feyenoord, dat hem al snel verhuurde en vervolgens verkocht aan De Graafschap. Met de Doetinchemmers degradeerde hij in 2010, maar keerde hij het seizoen erop weer terug op het hoogste niveau. In 2011 maakte Buijs de overstap naar NAC Breda, waarvoor hij in 98 wedstrijden elf keer scoorde. In totaal speelde Buijs al precies 200 duels in het betaalde voetbal.