Let op: Vrijdag 30 juni 2017: Algemene Ledenvergadering - aanvang 19.30 uur.

Jordy Buijs blijft langer bij kampioen Sydney FC

jordy-buijs-blijft-langer-bij-sydney-fc

Geplaatst op: 17-05-2017

Oud-Slikkerveerder Jordy Buijs tekende afgelopen maandag 15 mei 2017 een nieuwe overeenkomst voor komend seizoen bij het Australische Sydney FC. Jordy heeft het uitstekend naar zijn zin 'down under' bij het team van trainer Graham Arnold (ook ex-NAC), dat vorige week de titel in de A-League binnenhaalde.

In de winterstop verruilde hij het Roemeense Pandurii voor Sydney FC, waarbij hij in de afgelopen maanden 12 wedstrijden speelde (1 goal) in de competitie. Jordy heeft trouwens ook nog een tweetal hele leuke vriendschappelijke duels in het vooruitzicht, want de club speelt op 25 mei tegen het Engelse Liverpool en op 14 juli tegen het Engelse Arsenal.

Uiteraard feliciteren we Jordy met het landskampioenschap van Australie en met zijn contractverlenging.