Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Joop van Ettinger benoemt tot ere-voorzitter | sv Slikkerveer
Let op: Zondag 9 augustus 2020: 10.30 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs) - Let op aanvangstijdstip!

Joop van Ettinger benoemt tot ere-voorzitter

joop-van-ettinger-benoemt-tot-ere-voorzitter

Geplaatst op: 17-07-2020

Op de algemene ledenvergadering van 16 juli 2020 werd Joop van Ettinger benoemd tot ere-voorzitter van S.V. Slikkerveer en daarvoor in het zonnetje gezet door voorzitter Rinus Hitzert.

Zo'n 20 jaar geleden kwam de oud-speler van Overmaas in aanraking met Slikkerveer, omdat zoonlief daar ging voetballen. Uiteindelijk leidde dat ertoe, dat Joop ook leider van het team werd en dus wekelijks op het veld kwam te staan. Tussen 2007 en 2009 werd Joop in het bestuur benoemd tot Jeugdvoorzitter om daarna vanaf seizoen 2009-2010 de voorzittershamer over te nemen van Anton van der Steen. Halverwege afgelopen seizoen was Joop om gezondheidsredenen gedwongen om met zijn bestuursfunctie te stoppen en daarvoor was nu het moment om dit formeel te laten plaatsvinden.

In al die jaren als voorzitter is Joop er in geslaagd om maar liefst 21 nieuwe bestuursleden te enthousiasmeren en motiveren voor een bestuursfunctie binnen onze club. Waar in het verleden vaak een bestuur uit maximaal 6 personen stond heeft Joop dit aantal weten uit te breiden naar 11. Het leiden van een voetbalvereniging anno nu betekent dat je eigenlijk leiding moet geven aan een bedrijf, maar dan 1 zonder personeel en met uitsluitend vrijwilligers. Ga er maar aan staan, een prestatie van formaat, mede ook gezien de sterke groei van het aantal leden binnen de club. Slikkerveer is onder Joop’s voorzitterschap gegroeid van ca. 650 leden, naar op een gegeven moment over de 900 leden. Nu zitten we zo rond de 825, maar ontvangen we wekelijks nog weer een aantal nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen.