Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Jong Slikkerveer op trainingskamp naar Benidorm | sv Slikkerveer

Jong Slikkerveer op trainingskamp naar Benidorm

Geplaatst op: 18-12-2013

Evenals het eerste elftal, gaat dit seizoen ook het tweede elftal op trainingskamp naar het immer zonnige Benidorm. Het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de reserve 1e klasse B, is zeer verheugd met het trainingskamp. De reis naar Oost-Spanje wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Slikkerveer.

Het trainingskamp
Het vlaggenschip van de vereniging zoekt van oudsher in januari de zon op tezamen met de staf, het bestuur en enkele sponsoren. Voorheen werd het trainingskamp in Mallorca afgewerkt, maar sinds een tweetal jaren is de locatie verplaatst naar Benidorm.
Voetbal staat uiteraard tijdens het trainingskamp centraal. Naast de dagelijkse trainingssessies, die vaak gepaard gaan met conditionele oefeningen, wordt er ook altijd een wedstrijd afgewerkt tegen een lokaal team. Hoofdtrainer Richard Mank zorgt er dus voor dat de selectie niet alleen een zonnig uitje in hun agenda heeft staan, maar dat het team ook sterker uit de winterstop komt.
Uiteraard is er van tijd tot tijd ook plek voor enig vertier. Zo heeft het hele reisgezelschap vorig jaar meerdere activiteiten beleefd, waaronder een vermakelijke speurtocht door de straten van Benidorm.

Jong Slikkerveer
Het tweede elftal, dat tegenwoordig beter bekend staat als Jong Slikkerveer, is enthousiast over het feit dat ook zij hun prestaties beloond zien worden met een trainingskamp naar het buitenland. Stefan van Buuren, de langst dienende tweede elftal-speler, is zeer te spreken over deze gelegenheid. “Het is leuk dat het tweede elftal op dit moment als voltallig selectieteam gezien wordt. Niet alleen het trainingskamp bevestigt dit beeld, maar ook de wijze waarop het team is neergezet met een kundige trainersstaf. Het beleid is een stuk professioneler ingericht dan voorgaande jaren. Ook zijn het eerste en het tweede elftal nauwer bij elkaar gebracht. Dat beide teams dit jaar een trainingskamp naar Benidorm hebben, sterkt dit des te meer aan”.

Ook Patrick Werkhoven, een speler die overigens reeds meerdere malen het vliegtuig naar het buitenland mocht instappen namens het eerste elftal, is verheugd met het trainingskamp. “Wij als Jong Slikkerveer zijn blij met de steun die wij van de club krijgen. Het bestuur heeft ons zeer goed geholpen met de organisatie van het trainingskamp. Ik wil hen namens Jong Slikkerveer complimenteren met hun diensten en bijdrage. Tevens verdient de Stichting Vrienden van Slikkerveer een groot compliment voor de financiële hulp die zij hebben geboden. Je ziet dat de Stichting bestaat uit mensen die het beste voor hebben met de club en waarderen hoe Jong Slikkerveer momenteel bezig is. Zij hebben een zeer mooi geschenk gedaan en verdienen veel lof hun bezigheden”, besluit de sluitpost.

Het tweede elftal stapt 8 januari vanaf Schiphol op het vliegtuig naar Aena Aeropuertos in Alicante en vanuit daaruit wordt de reis doorgezet naar Benidorm. Aldaar volgt een trainingskamp van maar liefst 5 dagen waarbij er een uitgebreid trainingsprogramma gevolgd wordt. Ook staan er verschillende activiteiten op de planning.

Naast de Stichting Vrienden van Slikkerveer wordt het trainingskamp mogelijk gemaakt door Transportbedrijf C. Groenenboom B.V. en Groenenboom Containertransferium.