Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Jong Slikkerveer bereikt kwartfinale beker | sv Slikkerveer

Jong Slikkerveer bereikt kwartfinale beker

Geplaatst op: 29-03-2013

Slikkerveer 2 won gisteren overtuigend met 6-3 van het Haagse VUC 3 en bereikte daarmee de kwartfinale van de bekercompetitie. Man van de wedstrijd was Jeffrey Tewelde, die met vier doelpunten zijn visitekaartje afgaf.

De roodzwarten kwamen door een penalty nog wel op achterstand in de hofstad, maar nog voor rust zorgde Tewelde met een fraai schot voor de gelijkmaker. In de tweede helft zette Jair Umarella Slikkerveer voor het eerst in de duel op voorsprong. Niet lang daarna nam Tewelde het team bij de hand en zorgde met een loepzuivere hattrick voor de 1-5. VUC deed daarna nog wel wat terug, maar A-junior Alexander Santos Lima stak kort daarop een stokje voor de illusies van de thuisploeg door de zesde van de avond in de netten te schieten. Het slotakkoord was voor VUC, die de eindstand op 3-6 bepaalde.

Onderstaand verslag werd daags na de wedstrijd ingezonden door VUC 3, die onder de indruk waren van het spel en de spelopvatting van Jong Slikkerveer. Niet eerder in hun bestaan waren zij dronken gespeeld, terwijl het elftal ruim 1000 wedstrijden aan betaald voetbal- en Hoofdklasse ervaring in de gelederen heeft.

VUC-vedettes: geen bier, toch dronken!

Gisteravond speelden de vedettes van VUC 3 tegen de pizzakoeriertjes van Slikkerveer 2. Zonder een slok alcohol te hebben genuttigd keerden de vedettes toch dronken naar huis met een aantal vragen:

• Zijn wij nou zo slecht en zij zo goed?
• Zijn wij nou zo langzaam en zij zo snel?
• Zijn wij nou zo oud en zijn zo jong?
• Zijn wij nou campingvoetballers en zij straatvoetballers?
• Zijn wij nou zo slap en zij zo sterk?
• Zijn wij nou een vriendenteam zij een echt team?
• Zijn wij nou zo futloos en zij zo fit?
• Zijn wij nou zo’n 1,80 meter en zij 1,60 meter?

Hadden we het maar geweten, dan wisten we het wel. Kortom de VUC-vedettes kregen voetballes en gingen erop met drie tegen zes!

Heeft iemand het nummer van Babangida? Wat een speler zeg en dat speelt in het 2e. Wil de linksbuiten van Slikkerveer 1 wel eens zien.