Jeugdopleiding Slikkerveer seizoen 2013 – 2014 krijgt vorm

jeugdopleiding-slikkerveer-seizoen-2013-2014-krijgt-vorm

Geplaatst op: 06-03-2013

In de wintermaanden zijn er al diverse gesprekken gevoerd in de technische staf van de Jeugdopleiding bij sv Slikkerveer over het komende seizoen 2013-2014. Inmiddels zijn de meeste trainersfuncties ingevuld en zullen er een aantal wijzigingen worden doorgevoerd binnen de organisatie van Slikkerveer. Over het algemeen zijn de wijzigingen een gevolg van verschuivingen van trainers naar andere teams, maar blijft bijna iedereen binnen de club actief. Een belangrijk gegeven om met deze stabiele basis door te kunnen bouwen aan de jeugdopleiding van Slikkerveer, waarmee de nadruk op prestatief voetbal wordt gelegd, maar er daarnaast ook zeker meer dan voldoende ruimte voor recreatief voetbal blijft.
De technische staf van Jong Slikkerveer zal net als dit seizoen bestaan uit het duo Danny Wijnstekers en Ashrul Umarella. Op dit moment zijn de reserves van het vlaggeschip koploper in hun afdeling en lonkt het kampioenschap.
Het team van Slikkerveer A1/Onder 19 jaar staan ook net als dit seizoen onder de bezielende leiding van Ernst Jan Neeskens en Patrick Bouwmeister. Op dit moment draait het team nog altijd mee voor de titel in de Hoofdklasse. Slikkerveer B1/Onder 17 jaar komt onder leiding te staan van Johan Koutstaal, die op dit moment succcesvol is met de A2/Onder 18 jaar. Naast het trainerschap bij de B1 zal Koutstaal ook de functie van Hoofd Jeugdopleiding ‘Onderbouw ’ gaan bekleden voor de jongste talenten binnen de club. Ook eerste elftal speler Daan Koekebacker schuift door van de D1 naar de B1. Voor Slikkerveer B2/Onder 16 jaar is op dit moment nog een vacature, hetgeen ook geldt voor de C2/Onder 14 jaar. Belangstellende trainers kunnen zich hiervoor melden bij het Hoofd Jeugdopleiding Richard Mank.
Bij Slikkerveer C1/Onder 15 jaar blijft Robin Westerman komend seizoen aan als trainer.  Slikkerveer D1/Onder 13 jaar staat komend jaar door leiding van de ervaren trainer Richard Niemeijer. Slikkerveer E1/Onder 11 jaar staat komend seizoen onder leiding van de Jacco Zoutewelle, die nu nog trainer/coach is van de talentvolle E3/Onder 10 jaar, dat volgend seizoen de huidige coördinator en trainer van de F1, Theo Jagt, als trainer krijgt.