Jeugd ontvangt 300 ballen van Stichting Jeugdsponsor

jeugd-ontvangt-300-ballen-van-stichting-jeugdsponsor

Geplaatst op: 13-08-2017

De complete jeugdafdeling begint aanstaande week weer aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Om de spelers en trainers een duwtje in de goede richting te geven, heeft de Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer maar liefst 300 nieuwe ballen geschonken. Namens de stichting overhandigden kersvers bestuurslid Patrick Dizy en ook Ronald Capelle de Primerastar ballen aan de nieuwe jeugdvoorzitter Jan Snijder. De ballen zijn bestemd voor alle categorieën en worden dus in gebruik genomen van JO-19 t/m de mini's.

Jeugdvoorzitter Jan Snijder is verguld met de donatie. "Ballen zijn natuurlijk het belangrijkste om plezier te kunnen hebben en je te kunnen ontwikkelen. Deze gift geeft mij een enorme positieve motivatie om de ideeën te realiseren voor de complete jeugdafdeling. Namens het bestuur, de trainers en de kinderen bedank ik de (sponsoren van) Stichting Jeugdsponsor voor hun bijdrage."

In het bestuur van de stichting volgt Patrick Dizy de gestopte Renzo Bos op. Patrick loopt al jaren naast en op de velden en zal zich volgend seizoen vanuit het sponsorstichting inzetten voor de jeugdafdeling. Wij bedanken Renzo Bos voor zijn inzet voor de stichting.

De Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer ondersteunt - in de meest ruime zin van het woord - de vereniging om haar groeiende vooraanstaande rol in het jeugdamateurvoetbal binnen Ridderkerk en de regio te laten groeien. Donateur worden kan al vanaf € 275,-. Ook individuen kunnen donateur worden.