Jeroen Capelle en Stefan van Buuren nieuwe penningmeesters

jeroen-capelle-en-stefan-van-buuren-nieuwe-penningmeesters

Geplaatst op: 11-08-2016

Slikkerveer heeft een nieuwe penningmeester. Deze bestuursfunctie, die de laatste 3 jaren werd bekleed door Rob de Ruijter, wordt per heden opgevuld door Jeroen Capelle. Stefan van Buuren assisteert hem in deze rol en samen pakken zij alle financiële activiteiten op. Van het duo zal Jeroen Capelle formeel zitting nemen in het dagelijks bestuur van de vereniging.

Tijdens de laatste ledenvergadering op 8 juli jl. werd Jeroen Capelle door de aanwezige leden unaniem gekozen als opvolger van Rob de Ruijter, die zich niet meer herkiesbaar stelde na zijn eerste termijn in het bestuur. Reden van zijn besluit is dat hij zich meer wil focussen op zijn onderneming en deze twee rollen niet meer kan combineren. Sylvester van Reede blijft wel actief als boekhouder.

Het is Jeroen Capelle zijn eerste bestuursfunctie bij sv Slikkerveer. Als speler startte hij als E-pupil op het Reijerpark. Op dit moment is hij al 7 jaar selectiespeler. Stefan van Buuren begon als F-pupil en is inmiddels al 9 jaar speler van de selectie.