Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Janssen en Janssen winnen Voetbal Koppel Quiz 2016 | sv Slikkerveer

Janssen en Janssen winnen Voetbal Koppel Quiz 2016

1-0
Bekijk alle foto's van: 2016-02-12 Voetbal Koppel Quiz>

Geplaatst op: 13-02-2016

Op vrijdag 12 februari 2016 werd de zesde editie van de Voetbal Koppel Quiz weer een groot succes. Met bijna 50 koppels was de kantine weer afgeladen en waren de vragen weer niet allemaal eenvoudige inkoppertjes. Dankzij de uitstekende prestatoren Emile Schelvis en Ton Möhlmann werden de deelnemers getrakteerd op de ene na de andere leuke voetbalvraag en over veel vragen werd nog lang gekaart, want wie was die ene voetballer nou uit vervlogen tijden op dat Panini-plaatje en welke 7 (ex-)internationals van Oranje keerden dit seizoen na een buitenlands avontuur terug op de velden van de Eredivisie?

Uiteraard waren er aan het einde van de avond weer winnaars en verliezers, maar zoals de organisatie ook al groots aankondigde kon deze avond niet meer stuk voor het goede doel, de Roparun. Team 123 van Steinweg mocht aan het einde van de avond € 750,- in ontvangst nemen uit de extra inleg van de deelnemende teams en de gehouden collectie. Een mooi resultaat voor het team dat al in volle voorbereiding is op de komende Roparun dit voorjaar.  Klik hier voor de website van het Team 123.

Als beste Slikkerveer-koppel behaalde het Duo Penotti van Daan Koekebacker en Dennis Bothoff de vijfde plaats met 136 punten. Het team van FC TOP 5 werd knap vierde met 137 punten. In de top 3 was het ook al dringen geblazen, want via een barrage met een extra vraag moest uitsluitsel komen wie voor het zilver en wie voor het brons zou gaan. Het team 7-UP werd derde en het team Fazant werd tweede, beiden met 140 punten. Winnaars werd het team van Janssen & Janssen met 143 punten. Ad Verboom en André Bot vissten achter het net en ontvingen voor de laatste plaats vrijkaarten voor visstreek De Zalmforel te Geervliet.

Alle winnaars ontvingen als prijs een passend kado, dat varieerde van entreekaartjes voor Excelsior - NEC tot aan de laatste nieuwe voetbalboeken. De winnaars mochten twee gesigneerde voetbalshirts in ontvangst nemen van Kevin Jansen van ADO Den Haag en Mick van Buren van het Deense Esbjerg fB. Alle prijzen zijn tot stand gekomen dankzij de sponsoren van Team 123 Steinweg, Excelsior Rotterdam, De Zalmforel, Kevin Jansen, Mick van Buren en Emile Schelvis.

De organisatie, bestaande uit Jeroen en Ronald Capelle en Mike en Rowan Termond, bedankt alle deelnemers, de sponsoren, Emile Schelvis en Ton Möhlmann voor de voortreffelijke leiding en alle nakijkwonders en bardames voor hun onmisbare inzet!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x