Jan Snijder legt bestuursfunctie neer

jan-snijder-legt-bestuursfunctie-neer

Geplaatst op: 10-05-2020

,,Ik heb het afgelopen jaar aardig wat voor mijn kiezen gehad met mijn gezondheid en daarom is het verstandig om even een stapje terug te doen. Voor mijn werk moet ik in september twee cursussen gaan volgen en moet ik ook nog een nieuwe collega inwerken. Daarnaast blijf ik wel gewoon lid van de jeugdcommissie en daarmee het eerste aanspreekpunt voor de ouders als er iets is’’, vertelt Jan Snijder.

,,Jan heeft in goed overleg met mij besloten om zijn functie als bestuurslid jeugdzaken per direct neer te leggen. Daar hebben we alle begrip voor. Gelukkig blijft Jan voorlopig het eerste aanspreekpunt voor de jeugd vanuit de jeugdcommissie, maar is hij niet meer bestuurlijk verantwoordelijk. Wij zijn blij dat we Jan in onze organisatie kunnen behouden en als bestuur van S.V. Slikkerveer waarderen zijn maximale inzet zeer. Hoe wij dit bestuurlijk gaan invullen daar zullen we in de komende maanden over gaan nadenken’’, vult Rinus Hitzert aan.

,,Ik heb afgelopen jaar al heel veel steun aan Paul Sellier gehad, die als hoofd jeugdopleiding structuur aanbrengt binnen onze jeugdafdeling. Komend seizoen gaat daar ook weer een stap gemaakt worden met een onderbouw en bovenbouw. Dat zal ook wel weer, ik hoop snel, wennen zijn voor iedereen, maar daar gaat ongetwijfeld ook de nodige tijd in zitten. Dus dit is voor mij even een logische pas op de plaats in het bestuur om met volle overtuiging bij de jeugd aan de slag te gaan’’, aldus Jan Snijder.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x