Jan Kuiper Vrijwilliger van het Jaar

Geplaatst op: 03-07-2016

Op de Medewerkersavond van afgelopen vrijdag 1 juli 2016 werd Jan Kuiper gekozen tot Vrijwilliger van het Jaar. De wedstrijdsecretaris van de pupillen was daar toch enigszins mee verrast, want hij zou juist meehelpen met het uitreiken van de bloemen, maar kon ze nu zelf meteen in ontvangst nemen. Onze voorzitter Joop van Ettinger zette daarna de 3 coaches van A3 in het zonnetje en daarna ook de spelers van A3 zelf, want dit team speelt al heel lang samen en werd dit jaar kampioen. Komend seizoen stroomt het complete team door naar de senioren en zal dan gaan uitkomen als Slikkerveer 6.

Voor de laatste categorie Voetballer van het Jaar koste het enige moeite om de winnaar daarvan ook aanwezig te krijgen op de Medewerkersavond, want hij moest ´gewoon´ werken. Doordat Joop niet voor een gat te vangen is werd als oplossing dan maar een pizza besteld met het verzoek om deze te laten afgeven door Vincent de Jong in de kantine van Slikkerveer.  Uiteraard is het clubhuis voor Vincent bekend terrein, maar dat hij in de bloemetjes werd gezet als Voetballer van het Jaar, dat had hij nou ook weer niet kunnen vermoeden. Na een constant seizoen, waarbij door Vincent de meeste speelminuten waren gemaakt en hij zelfs in de slotwedstrijden ook nog de aanvoerdersband omgeschoven kreeg een terechte beloning voor de verdediger van Slikkerveer 1.