Let op: Maandag 11-12-2017: Alle trainingen zijn afgelast voor de maandag.

Jan ´de Kapper´ Kooijman overleden

jan-de-kapper-kooijman-overleden

Geplaatst op: 28-07-2015

Gisteren is op zijn 83-ste verjaardag ons lid van verdienste Jan ´de Kapper´ Kooijman overleden. Jan was lid van onze club vanaf 1 juli 1949 en bestuurslid van onze Supportersvereniging sv Slikkerveer in de periode van 1962 tot en met 1993. Jan was met zijn kapsalon aan de Prinses Margrietstraat bekend als het doordeweekse ´praathuis van Slikkerveer´. Daarnaast maakte Jan zich sterk bij diverse werkzaamheden als de bouw van het Sliknest, lid van diverse commissies, medewerker van de Fancy-Fairs, loterijen en adverteerder in het clubblad. Zijn kapsalon was tevens het inleveradres voor de toto en lotto. Jan werd op 27 augustus 2011 lid van verdienste van sv Slikkerveer.

Het bestuur van sv Slikkerveer wenst zijn vrouw Corrie, de kinderen, verdere familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

De uitvaart is aanstaande zaterdag 1 augustus 2015 om 10.00 uur in rouwcentrum Vredehof aan de Lagendijk 112 in Ridderkerk. Hieronder treft u de rouwkaart aan: