Let op: Zaterdag 10.00 uur: ben jij er ook bij op de onderhoudsdag? Samen staan we sterk!

Jaap Rijsdijk overleden

Geplaatst op: 24-06-2019

Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat ons lid Jaap Rijsdijk is overleden op 76-jarige leeftijd.

Na een kort ziekbed in het Maasstad Ziekenhuis is Jaap afgelopen donderdag 20 juni 2019 overleden.

Jaap werd lid op 12-jarige leeftijd. Speelde daarna in alle selectie-elftallen van de junioren. Jaap was een trouw lid en kritische volger van ons 1e elftal. Jaap werd op 3 januari 2016 gehuldigd als 60-jarige jubilaris.

De afscheidsdienst is op maandag 1 juli om 13.30 uur in het Crematorium Hoeksche Waard, Zaaiviool 3, 3274 KR in Heinenoord.

Het bestuur wenst zijn vrouw Hennie, kinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.