Interne scouting

Geplaatst op: 08-11-2016

Met ingang van zaterdag 29 oktober jl. is er bij Slikkerveer een groepje mensen aangesteld voor interne scouting. Dit zijn Stephen van Driel, Ton van der Padt, Jeffrey Plaizier en Ruud Naaijkens.

Zij zullen vanaf nu regelmatig langs de velden te vinden zijn bij wedstrijden van de pupillen en junioren. Ook zullen zij af en toe een training bekijken.

Doel hiervan is om er voor te zorgen dat de spelers met talent op het juiste niveau gaan trainen en spelen. Voor het grootste deel van de spelers geldt dit natuurlijk al, door het goede werk van alle trainers. Soms is er dan toch (opeens) een speler die nog niet eerder opviel, opeens veel beter is geworden, zich net heeft aangemeld etc.

Indien een speler opvalt wordt deze eerst door meerdere scouts bekeken, indien nodig ook bij uitwedstrijden of trainingen. Vervolgens zal er overleg komen met de hoofdtrainer van de lichting, de HJO en de leeftijd coördinator om zo een goed vervolg te waarborgen.

Het lijkt ons belangrijk om ons, bij een eerstvolgend overleg van de hoofdtrainers, voor te stellen en kort van gedachte te wisselen over bovenstaande.

Namens de “scouts”,

Ruud Naaijkens