Inschrijvingen Open Dag 2017 gestart

inschrijvingen-open-dag-2017-gestart

Geplaatst op: 13-05-2017

Voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar wordt op woensdagmiddag  31 mei van 13:00 uur tot 17:00 uur de jaarlijkse Open Dag gehouden.

De middag zit vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld. De voetballers worden begeleid door trainers en spelers van sv Slikkerveer en zoals de laatste twee seizoenen ook door de profvoetballers: Michiel Kramer van Feyenoord, Kevin Jansen van ADO Den Haag en Ricardo Kieboom. Ook zal Slikkerveerder Mick van Buren waarschijnlijk aanwezig zijn en overvliegen vanuit Praag, waar hij speelt voor Slavia Praag. Voor alle deelnemers dus een unieke kans om met of tegen deze profvoetballers te voetballen!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar opendag@svslikkerveer.nl. Stuur in die e-mail je naam, geboortedatum, e-mailadres en (als je voetbalt) voetbalclub en team om de inschrijving volledig te maken.

Ook niet-leden zijn welkom en hebben de mogelijkheid om zich op deze mooie dag in te schrijven bij de vereniging. Ken je dus vriendjes en vriendinnetjes die ook graag willen voetballen? Laat hen zich dan ook inschrijven en misschien voetballen jullie volgend seizoen wel samen bij sv Slikkerveer!