Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Inschrijving voor Tentenkamp 2019 | sv Slikkerveer

Inschrijving voor Tentenkamp 2019

inschrijving-voor-tentenkamp-2019

Geplaatst op: 01-06-2019

In het weekend van 12, 13 en 14 juli wordt het jaarlijkse tentenkamp van Slikkerveer weer georganiseerd voor alle F en E teams! De kinderen moeten zich daar voor inschrijven.

Wij verwachten alle kinderen die zich ingeschreven hebben op vrijdag 12 juli om 18.00 uur bij sv Slikkerveer. Er moeten voor die tijd nog thuis gegeten worden. We gaan er dan een leuk weekend van maken met allerlei (voetbal)spelletjes en een voetbaltoernooi. U kunt de kinderen op zondag 08 juli om 15.00 uur na de prijsuitreiking weer mee naar huis nemen. De prijsuitreiking zal rond 14:00 plaats vinden.

Belangrijk om mee te nemen: slaapzak, luchtbed (niet opgepompt), handdoek, toiletspullen, voetbalkleding, voetbalschoenen, warme/oude kleding, bij slecht weer regenkleding en evt. medicijnen. De kinderen mogen geen zaklamp en/of mobiele telefoon meenemen!!

Eten en drinken hoeft niet meegenomen te worden, daar wordt voor gezorgd. Als uw kind een glutenvrij of ander dieet heeft verzoeken wij u om te overleggen met één van onderstaande personen.

We vragen bij de inschrijving € 5,00 inschrijfgeld. Dit als tegemoetkoming voor de kosten voor het weekend. Inschrijven kan tot uiterlijk 8  juni via onderstaande strook. Let op vol=vol. Deze kan (incl. de € 5,00)worden ingeleverd bij  Frida Neeskens.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Frida Neeskens: 06-12321130 of mail; activiteiten@svslikkerveer.nl

Meedoen? Vul op tijd het inschrijfformulier in.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x