Oliebollentoernooi gewonnen door de Schuimkoppen

Geplaatst op: 12-01-2017

Ook 2017 is begonnen met het traditionele "Goede Voornemens" oliebollentoernooi. Aan deze 7x7 cup deden verschillende spelers mee van Slikkerveer 1 t/m veteranen, rustende leden en Slikkerveer A1 t/m A3.

De beker is dit jaar gewonnen door de Schuimkoppen, die zonder een wedstrijd te verliezen het toernooi door zijn gekomen.

Indeling van de teams:

Schuimkoppen: Frank v Beek, Danny Rijnberk, Robin Oost, Chevillio Halden, Leon Albregts, Dan de Graaf, Erik Legerstee, Wes Malipaard, Dave Kapper en Ron Piersma.
Duvels: Dirk Maris, Jeroen Capelle, Jan Simonis, Aziel Montero G, Patrick v Baarle, Menno Kooijmans, Danny Verheezen, Michel v Gils, Richard Konijnenburg en Dick Huijbregts
Goâd-Gêle: Mathijs Mathlener, Shar Khalili, Dennis Alibux, Jesse Ringlever, Pim Bakker, Jeroen Koorneef, Rowan Termond, Kevin Vermaat en Louis Flipse.
Kratje Vier: Rien vd Beek, Raoul Haakmat, Jeffrey Jansen, Sem Grondella, Arnold vd Dool, Mike vd Stel, Adilson Silva, Koen Korteweg, Gilles Brandt en Ronald Smits.
Kannetjes: Michael v Aalten, Dion Groenenboom, Aaron Plaisier, Kevin Schouten, Ronald Blouw, Edwin Neeskens, Rob v Balen, Jeroen Janssens en Erwin Velinga.

Alle vrijwilligers nogmaals bedankt namens de toernooicommissie,

Gilles Brandt en Jan Snijder