Inschrijven voor tentenkamp 2013

inschrijven-voor-tentenkamp-2013

Geplaatst op: 10-04-2013

Op 29 en 30 juni staat eindelijk weer het tentenkamp voor alle F en E pupillen op het programma. De voorbereidingen zijn al een tijdje in volle gang, maar wij kunnen niet wachten tot het zover is. Net als alle voorgaande jaren zullen we deze dagen weer spelletjes gaan doen en een voetbaltoernooi houden op het terrein van sv Slikkerveer. Ook zal het jaarlijkse dierengeluidenspel niet ontbreken. 's Nachts zullen we met z'n allen in één grote tent slapen. We hopen dat er zoveel mogelijk kinderen komen en we het recordaantal van vorig jaar overtreffen.

Het tentenkamp kan alleen slagen met behulp van vrijwilligers en sponsoren. Nu kan (helaas) niet iedereen als vrijwilliger aanwezig zijn, omdat we dan meer vrijwilligers zouden hebben als kinderen. Daarom heeft de organisatie van het tentenkamp de nodige mensen al benaderd om met het tentenkamp te helpen. Sponsoren daarentegen zijn altijd welkom, want we willen dat het tentenkamp gratis is en blijft. Voor info hierover graag contact opnemen met Ingrid de Kreek.

Om alvast in de stemming te komen kunt u hier het verslag van het tentenkamp 2012 te lezen.

Inschrijven voor het tentenkamp 2013 kan dit jaar op 2 manieren:

We willen dit jaar dat iedereen, dus ook als je niet komt, het formulier invult. Zo weten wij zeker hoeveel kinderen er komen en komen wij achteraf niet voor verrassingen te staan.

Graag inschrijven vóór 28 april!