Informatie over overschrijven

Geplaatst op: 23-05-2016

Vanaf 2016/2017 is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf dan gaan alle overschrijvingen digitaal. De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is 15 juni 23.59 uur.

Wat moet je doen om een overschrijvingverzoek in te dienen?
1. Meld je aan bij de nieuwe vereniging met je naam en geboortedatum
2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft)

Doe dit dus tijdig om problemen te voorkomen. Haal eerst bij Slikkerveer een inschrijfformulier en lever dit in inclusief nieuwe pasfoto. Zet op de achterkant van de foto je naam en geboortedatum. Geef dit af bij Jan Kuiper of Gilles Brandt. Tot en met 15 juni is het secretariaat iedere doordeweekse avond vanaf circa 19:00 uur aanwezig. U kunt melden in de kantine.

Wilt u overschrijven van Slikkerveer naar een andere vereniging?
Tot 15 juni is het mogelijk om overschrijving naar een andere vereniging te realiseren. Overschrijving naar een andere vereniging is pas mogelijk als u de financiële verplichtingen (contributie, boetes) jegens de vereniging hebt voldaan en eventuele sponsorpaketten (tassen, kleding) zijn ingeleverd. Wanneer u echter in de zomervakantie spijt krijgt van deze overschrijving en dit ongedaan wenst te maken, dan kan dat zolang u maar geen beker- of competitiewedstrijd heeft gespeeld bij uw nieuwe club. Voor advies hierover, neem contact op met het wedstrijdsecretariaat.