Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Inbraak bij Slikkerveer | sv Slikkerveer

Inbraak bij Slikkerveer

inbraak-bij-slikkerveer

Geplaatst op: 05-08-2020

In de nacht van dinsdag 4 augustus op woensdag 5 augustus 2020 is er ingebroken in het clubhuis van S.V. Slikkerveer. Meerdere onverlaten hebben ingebroken in de bestuurskamer van de voetbalvereniging op het Reijerpark.

,,Wij gaan aangifte doen van deze inbraak en hebben de daders haarscherp op beeld staan. Deze beelden overhandigen we eveneens aan de politie. We hopen dat de daders snel gepakt kunnen worden. Eigenlijk is het heel vreemd dat er tegenwoordig nog bij een sportvereniging wordt ingebroken, want in de kantine wordt bijna alleen nog maar gepind’’, aldus voorzitter Rinus Hitzert.