Oproep: houd de accommodatie netjes

Geplaatst op: 03-12-2016

Roken moet kunnen, vinden wij als clubbestuur. Wel willen wij de mensen die graag een sigaretje op steken, verzoeken om dit te doen op de aangewezen plaatsen op het balkon van ons clubgebouw. Wij beschikken over een groot balkon waarop roken is toegestaan, maar het is niet te bedoeling dat sigarettenpeuken achteloos op het balkon worden uitgetrapt en achtergelaten. Wij moeten trots zijn op dit terras. Het is de entree naar ons clubgebouw en wij willen dit derhalve netjes houden.

Afgelopen week heeft de firma Frenoflex het gehele balkon weer grondig gereinigd en ziet het er weer verzorgd uit. Om dit zo te houden zijn er met een bijdrage van de Vrienden Van Slikkerveer een vijftal extra asbakken aangeschaft en geplaatst. Ons verzoek is dan ook: maak gebruik van deze bakken. Houd ons balkon schoon en respecteer de investering van onze Vrienden ook op dit vlak in de club.

Tevens zijn er weer een aantal deuren van de kleedkamers onder handen genomen en vernieuwd. Ook daar zien we graag dat alles netjes is en met name ook netjes blijft.

Vrienden van Slikkerveer bedankt. Leden van Slikkerveer bij voorbaat dank. Toon eigenaarschap voor onze accommodatie en houd ons complex opgeruimd.

Het bestuur van sv Slikkerveer