Let op: Ieder die op de foto is gezet voor de voetbalplaatjesactie heeft een eigen stickerboek op naam; op te halen in het clubgebouw op trainingstijden

Hoofd Jeugdopleiding Cerezo tijdelijk afwezig

Geplaatst op: 11-09-2020

Ons hoofd jeugdopleiding Cerezo Fung-A-Wing is tijdelijk afwezig vanwege gezondheidsredenen. In een wedstrijd van het eerste elftal heeft hij twee gebroken ribben opgelopen, waarna het herstel voorspoedig leek te gaan. Helaas bleek dit niet het geval en ligt hij op dit moment in het ziekenhuis. Uiteraard wensen wij Cerezo heel veel beterschap toe en hopen hem weer snel op het sportpark te mogen zien.

Wanneer er vragen zijn die je aan Cerezo zou willen stellen, doe dat dan aan de afdelingscoördinatoren. Zij zetten de vragen door naar de juiste personen.