Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Het wordt tijd voor Slikkerveer O15-2 | sv Slikkerveer

Het wordt tijd voor Slikkerveer O15-2

Geplaatst op: 09-03-2020

Tijd voor een verhaaltje over een team dat steeds een beetje bijzonderder aan het worden is. De O15-2 van Slikkerveer. Heeft dit jaar nog geen punt verloren. Niet in de competitie, niet in de beker. Wat is daar aan de hand?

De najaarscompetitie werd overtuigend gewonnen. 10 (wedstrijden) x 3 (punten) = 30. Ongeslagen kampioenen. De bekerwedstrijden werden tot nu toe allemaal gewonnen. En dus staan de boys 21 maart in Linschoten aan de start van de kwartfinales in hun bekerpoule! Een klasse omhoog voor het voorjaarsdeel van de competitie. En u raadt het al: 5 op 5. 4 punten los van nummer twee na 5 potjes. En gaat het allemaal makkelijk? Nee. En komt er een einde aan de reeks? Vast wel een keer.

Natuurlijk was de eerste helft van dit jaar een beetje te makkelijk misschien. Maar de kampioenspot tegen de reuzen van Spijkenisse, die op dat moment maar een punt achter stonden en een beter doelsaldo hadden, moést gewonnen worden.

Deze jongens laten bij vlagen superleuk voetbal zien. Echt genieten langs de kant. Terugkomen van een achterstand is een mentale vaardigheid die ze zich in het afgelopen jaar ook hebben eigen gemaakt. Verdedigers die als een muur achterin geen bal laten passeren. Als er al iets gebeurt rond de eigen 16 is er altijd de safe van Kevin. Middenvelders die vooruit denken, op zoek naar de combinatie. En een voorhoede die onvermoeibaar vooruit verdedigd en ongeacht de stand op zoek blijft naar de goal. Niet altijd fysiek, maar bijna altijd conditioneel en mentaal sterker dan de tegenstander.

We hebben ons laten vertellen dat er nog geen ploeg is geweest die zo lang ongeslagen is in de beker en competitie en dat deze cijfers uniek zijn in de geschiedenis van Slik. We zien dus voor onze ogen iedere week een hoofdstukje uit dat boek geschreven worden. De boys hebben plezier. Wij hebben plezier. En wie weet wat de toekomst nog brengt!

Mo, Tush, Azem, Kay, Zaker, Boaz, Twan, Justin, Denzel, Jesper, Rick, Ricky, Kevin, Lucas, Reja: succes en veel plezier de komende weken!

met vriendelijke groet,
Christiaan de Roode