Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Hennie Vogelaar Vrijwilliger van het Jaar | sv Slikkerveer
Let op: Zaterdag 10.00 uur: ben jij er ook bij op de onderhoudsdag? Samen staan we sterk!

Hennie Vogelaar Vrijwilliger van het Jaar

hennie-vogelaar-vrijwilliger-van-het-jaar

Geplaatst op: 30-06-2019

Tijdens de Medewerkersavond van afgelopen vrijdag 28 juni 2019 werd Hennie Vogelaar in het zonnetje gezet door voorzitter Joop van Ettinger als Vrijwilliger van het Jaar 2018-2019.

,,Volkomen terecht, want Hennie jij bent inmiddels al weer zo'n 10 jaar als vrijwilliger op de club actief. Eerst vooral als jeugdtrainer en leider, maar sinds een dik jaar nu ook in de kantine en verantwoordelijk voor heel veel mooie spullen, zoals het game-meubel, marktkraampjes en nog veel meer'', sprak voorzitter Joop van Ettinger Hennie toe tijdens de huldiging.